Παναθηναϊκός – Conference League: Αξιζε κάτι καλύτερο

Παναθηναϊκός – Conference League: Αξιζε κάτι καλύτερο

Η άδικη αποβολή του Παλάσιος άλλαξε τα δεδομένα στην ήττα (2-0) από τη Σλάβια

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ητανε που ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ένας ανεκδιήγητος διαιτητής από τη Γαλλία, αναγκάζοντας τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει από την Πράγα φορτωμένος με δύο γκολ στην πλάτη που κάνουν «βουνό» την υπόθεση πρόκριση στη φάση των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, πέντε χρόνια μετά την τελευταία ευρωπαϊκή του έξοδο. Το 2-0 δίνει καθαρό προβάδισμα στη Σλάβια, μια ομάδα που για ένα ημίχρονο δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πήρε ό,τι εδικαιούτο. Βοηθήθηκε, όμως, από ένα κραυγαλέο λάθος του Γάλλου ρέφερι Μπουκέ, που αλλοίωσε εντελώς την εικόνα.

Ηταν το 39΄ όταν ο Παλάσιος έφυγε στην κόντρα και δεχόμενος καθαρό τάκλιν στην περιοχή, έπεσε χωρίς να ζητήσει κάτι. Προς έκπληξη όλων, ο διαιτητής του έδειξε 2η κίτρινη και τον απέβαλε, προκαλώντας απίστευτο εκνευρισμό στους «πράσινους», με συνέπεια να δεχθούν ένα κρύο γκολ από τον Στραντς στο 45+2 και να καταρρεύσουν. Μέχρι τότε έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό παίζοντας κλειστά και προσεκτικά.

Παρά την αποβολή του Σάντος στο 48΄, ένα πολλαπλό λάθος έφερε το 2-0 από τον Ούσου στο 55΄, γκολ που δεν πήρε απάντηση ούτε από το χαμένο τετ α τετ του Βαγιαννίδη στο 59΄, ούτε από το ασταμάτητο ανακάτεμα της τράπουλας από τον Γιοβάνοβιτς, που εμφανίστηκε ξεκάθαρος: «Δεν πήγε τίποτα καλά. Χάσαμε από μία ομάδα πολύ καλύτερη από εμάς, που πήγαινε σε όλες τις φάσεις πρώτη. Δεν αξίζαμε τίποτα καλύτερο από αυτό το σκορ. Η αποβολή έπαιξε ρόλο γιατί εμείς δεν ήμασταν καλοί».

ΣΛΑΒΙΑ: Μάντους, Ντούντερα (46΄ Ουσόρ), Ούσου, Σάντος, Ντόρλεϊ, Τιεχί (46΄ Εβερτον), Χόλες, Σραντς (72΄ Μάζοχουστ), Τραορέ (88΄ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57΄ Σεβτσίκ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88΄ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Πέρεθ, Κουρμπέλης (72΄ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδης (46΄ Σπόραρ), Αϊτόρ (46΄ Βαγιαννίδης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή