Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποδοκιμάστηκε από οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποδοκιμάστηκε από οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πορτογάλος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδοκίμασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν τον αγώνα με την Μπράιτον. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι, άλλωστε, πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, πρώτος σε ασίστ και ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επιλέχθηκε στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρεμιέρα της Premier League απέναντι στην Μπράιτον. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ο Πορτογάλος αποδοκιμάστηκε από οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν έβγαινε από τη φυσούνα.

Το γεγονός μαρτυρά ένα βίντεο της ομάδας στο twitter. Ο Πορτογάλος μπήκε στον αγώνα στο 53ο λεπτό αλλά η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή