Επέστρεψαν οι ασημένιες νεάνιδες του πόλο

Επέστρεψαν οι ασημένιες νεάνιδες του πόλο

Στην Ελλάδα επέστρεψαν χθες το μεσημέρι τα κορίτσια της εθνικής ομάδας πόλο νεανίδων, οι οποίες κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βελιγράδι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ελλάδα επέστρεψαν χθες το μεσημέρι τα κορίτσια της εθνικής ομάδας πόλο νεανίδων, οι οποίες κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Οι νεάνιδες, παρά τη συγκλονιστική τους προσπάθεια, ηττήθηκαν στον τελικό από τις ΗΠΑ με 10-8, κατέλαβαν τη 2η θέση και συνέχισαν μια σπουδαία παράδοση για το ελληνικό πόλο, που εξακολουθεί να βρίσκεται εδώ και χρόνια στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου, σε άνδρες και γυναίκες.

Το συγκεκριμένο μετάλλιο είναι το τρίτο για το ελληνικό πόλο στη σύντομη ιστορία του θεσμού, που μετράει πέντε διοργανώσεις, με τα άλλα δύο να είναι το χρυσό του 2012 στο Περθ και το χάλκινο του 2018, πάλι στο Βελιγράδι.

«Είμαστε περήφανες και χαρούμενες που ανεβάσαμε την Ελλάδα ψηλά στο παγκόσμιο στερέωμα. Παλέψαμε για άλλη μία φορά με όλες μας τις δυνάμεις, όπως άλλωστε δεν ξεχνάμε ποτέ να κάνουμε. Μας έχει μείνει μια γλυκόπικρη γεύση για τον τελικό με τις ΗΠΑ, όμως δεν σταματάμε να προσπαθούμε, να δουλεύουμε και να ονειρευόμαστε», ανέφερε η MVP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και αθλήτρια του Ολυμπιακού Φωτεινή Τριχά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή