Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1: Νίκη αλλά αποκλεισμός για τους Θεσσαλονικείς

Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1: Νίκη αλλά αποκλεισμός για τους Θεσσαλονικείς

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ηττηθεί με 2-0 στον πρώτο αγώνα

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης επιβλήθηκε με 2-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ και σε συνδυασμό με το 2-0 υπέρ της ομάδας του Ισραήλ στον πρώτο αγώνα αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τρομερή διάθεση αλλά πλήρωσε το λάθος του Μπράμπετς κι ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες.

Ο Άρης μπήκε στο ματς με διάθεση να πιέσει και να απειλήσει. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε την πρώτη της τελική στο 9’ με τον Πέρετζ να μπλοκάρει το σουτ του Ντουκουρέ.

Στη συνέχεια η Μακάμπι είχε δύο καλές στιγμές με τον Κούβας και τον Φαμπιάνο. Στο 19’ ο Ιτούρμπε δεν πρόλαβε μπαλιά του Γκρέι ενώ ο Άρης είχε δοκάρι στο 25’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάλμα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γκρέι δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ χάνοντας νέα μεγάλη ευκαιρία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την κατοχή της μπάλας κατάφερνε να έχει καλή κυκλοφορία αλλά δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο.

Η Μακάμπι περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο με ξεκάθαρο αμυντικό προσανατολισμό.

Ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 55ο λεπτό με τον Γκλάζερ να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Ο Γκρέι ευστόχησε και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του Μπούργος για μία μεγάλη ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να πιέζουν και πάλι προκειμένου να βρουν το δεύτερο γκολ. Ο Άρης είχε ευκαιρίες με τον Γέινι και τον Πάλμα αλλά οι Ισραηλινοί ισοφάρισαν κόντρα στη ροή του αγώνα.

Στο 74’ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν το λάθος του Μπράμπετς. Ο Ζάχαβι βρέθηκε απέναντι από τον Κουέστα μετά από ωραία κάθετη του Κανιχόφσκι και νίκησε τον Ισπανό τερματοφύλακα.  

Ο Άρης βρήκε δεύτερο γκολ στο 81ο λεπτό. Ο Γκρέι βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Ντουκουρέ και ο τελευταίος με ωραίο τακουνάκι νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο ακόμη ευκαιρίες στο 85’ και το 87’ αλλά οι παίκτες του δεν βρήκαν στόχο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή