ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς, Πινέδα

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς, Πινέδα

Η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο Ορμπελίν Πινέδα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς υπέστη έναν μικροτραυματισμό στο γυμναστήριο και του τοποθετήθηκαν ράμματα στον αριστερό παράμεσο. Η κατάσταση των δύο παικτών θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο τη Λαμία εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague. Από εκεί και πέρα, ο Θεοδόσης Μαχαίρας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ: 

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ορμπελίν Πινέδα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω μιας ενόχλησης στον έσω πλάγιο, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, στον οποίο τοποθετήθηκαν ράμματα στον παράμεσο του αριστερού χεριού, λόγω ενός μικροτραυματισμού στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 09.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή