Στίβος: Τα κατάφερε ξανά η Στεφανίδη

Στίβος: Τα κατάφερε ξανά η Στεφανίδη

Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Στίβου

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις κορυφαίες αθλήτριες της Ευρώπης βρέθηκε για ακόμη μία φορά η Κατερίνα Στεφανίδη. Η πρωταθλήτριά μας, ύστερα από έναν αγώνα-θρίλερ, ήρθε δεύτερη στο επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, με άλμα στα 4,75. Ηταν το 3ο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση της Γερμανίας.

Η 32χρονη πρωταθλήτριά μας πέρασε με την πρώτη τα 4,40, τα 4,55, τα 4,65, τα 4,70 και τα 4,75. Και εκεί άρχισαν τα… δύσκολα. Απέτυχε στα 4,80 και η 24χρονη Βίλμα Μούρτο από τη Φινλανδία πέρασε πάνω από αυτό το ύψος και εξασφάλισε το χρυσό αφήνοντας 2η την Ελληνίδα. Η Φινλανδή, μάλιστα, υπερέβη και τα 4,85, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ Φινλανδίας. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Τίνα Σούτεϊ (Σλοβενία) με 4,75.

Με ένα άλμα στα 13,71 η Σπυριδούλα Καρύδη προκρίθηκε στον αυριανό τελικό στο τριπλούν. Η 21χρονη, η οποία αυτή τη χρονιά έχει επικεντρωθεί στις σπουδές της, δήλωσε ότι στον τελικό θα προσπαθήσει να ευχαριστηθεί τον αγώνα της ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της Ευρώπης. Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θα αγωνιστεί σήμερα (21.10) στον σημερινό τελικό της σφυροβολίας. Προκρίθηκε με βολή στα 76,33. Αντίθετα, ο Μιχάλης Αναστασάκης ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση με 70,84 μ. Στους ημιτελικούς των 400 μ. εμπ. θα αγωνιστεί σήμερα η Δήμητρα Γναφάκη. Προκρίθηκε με χρόνο 56.45 (ατομικό ρεκόρ). Η Ελίνα Τζένγκο αγωνίζεται στον ακοντισμό (10.00), ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ (11.50), ο Παναγιώτης Τριβυζάς στα 200 μ. (13.30) και η Αρτεμις Αναστασίου στα 200 μ. Η Αναΐς Καραγιάννη τραυματίστηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή