Εθνική μπάσκετ: Χωρίς Παπαπέτρου κόντρα στην Τουρκία

Εθνική μπάσκετ: Χωρίς Παπαπέτρου κόντρα στην Τουρκία

Ο διεθνής φόργουορντ θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αντίπαλο την Τουρκία για την τρίτη ημέρα του τουρνουά «Ακρόπολις». Ο διεθνής φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. 

Ο χρόνος απουσίας του έμπειρου παίκτη παραμένει άγνωστος. Άτυχος στάθηκε και ο Κώστας Γόντικας. 

Ο 28χρονος σέντερ υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής. Στην ομάδα θα επιστρέψει ο Γιάννης Κουζέλογλου. 

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Γεωργίας μπορεί να χαρακτηριστεί «πύρρειος» αφού προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Κωστής Γόντικας υπέστη κάταγμα δευτέρου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, δεν μπορεί φυσικά να συνεχίσει την προσπάθεια και ήδη ενημερώθηκε και επιστρέφει στην ομάδα ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στο δεξί πόδι, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστεί απόψε (21.00) στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις με την Τουρκία”.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή