Superleague, Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-1: Πρεμιέρα με το δεξί για την ομάδα του Περιστερίου

Superleague, Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-1: Πρεμιέρα με το δεξί για την ομάδα του Περιστερίου

Η ομάδα της Κρήτης άνοιξε το σκορ αλλά οι Περιστεριώτες έκαναν την ανατροπή

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με 3-1 του ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  της Superleague. Η ομάδα της Κρήτης άνοιξε το σκορ αλλά οι Περιστεριώτες έκαναν την ανατροπή και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα της Κρήτης επιχείρησε να πιέσει ψηλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στο έκτο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη υποψία ευκαιρία όταν ο Νέιρα πάτησε περιοχή και σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε.

Το ματς δεν είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να επιχειρούν να επιτεθούν κυρίως από τις δύο πλευρές. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 34’ με τον Νέιρα στην πρώτη τους μεγάλη φάση στον αγώνα.

Οι Περιστεριώτες πίεσαν και ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Τζαβίδα. Ήταν το πρώτο γκολ στην επαγγελματική καριέρα του 19χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν σε ένα δεύτερο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κλωναρίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μουνίθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 47’ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματά του. Ο Κλωναρίδης βρέθηκε μόνος του με το τέρμα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Περιστερίου κέρδισε πέναλτι αλλά η εκτέλεση του Μουνίθ κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Στέφενς.

Στο 58’ ο Λάρσον σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ο Ατρόμητος έκανε το 3-1 στο 73’ λεπτό. Ο Κλωναρίδης έφυγε από κανονική θέση, πάσαρε στον Κιάρτανσον που με προβολή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 77’ ο ΟΦΗ προσπάθησε να απειλήσει αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέιρα απομακρύνθηκε. Ο ίδιος παίκτης είχε νέα καλή στιγμή στο 88ο λεπτό.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Θεοδοσουλάκη με τον Γιαννιώτη να διώχνει σε κόρνερ.

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κουέν, Κλωναρίδης (78’ Ροτάριου), Μουνίθ (67’ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (79’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (58’ Κιάρτανσον).

ΟΦΗ (Νιόμπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (56’ Βούρος), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (70’ Θοράριρσον), Μεγιάδο (70’ Στάικος), Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης (57’ Μαρινάκης), Τοράλ, Ντίκο (81’ Θεοδοσουλάκης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή