Superleague, Λαμία – ΑΕΚ 0-3: Επιβλητική πρεμιέρα για την Ένωση

Superleague, Λαμία – ΑΕΚ 0-3: Επιβλητική πρεμιέρα για την Ένωση

Δύο γκολ σημείωσε ο Αραούχο και ένα ο Πινέδα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ πέρασε με άνεση από τη Λαμία (0-3) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague. Για την Ένωση δύο γκολ σημείωσε ο Αραούχο και ένα ο Πινέδα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 5ο λεπτό με τον Ντε Βινσέντι. Η ΑΕΚ απείλησε στο 17’ με τον Τσούμπερ και τέσσερα λεπτά αργότερα έχασε νέα ευκαιρία με τον Αραούχο.

Η Λαμία είχε κερδίσει μέτρα στο γήπεδο, παρά την προσπάθεια της ΑΕΚ να βρει χώρους. Στο 32’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Σιμάνσκι στον Σλίβκα. Ο Ντε Βινσέντι ανέλαβε την εκτέλεση αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα η Ένωση άνοιξε το σκορ. Μετά από λάθος της άμυνας της Λαμίας, οι παίκτες της ΑΕΚ κέρδισαν την μπάλα ο Πινέδα άλλαξε ωραία με τον Αραούχο και ο τελευταίος σκόραρε με πλασέ.

Στο 43’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα αναπτύχθηκαν πολύ ωραία, η μπάλα στρώθηκε στον Τσούμπερ αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ απείλησε ξανά αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η Ένωση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πίεσε για το δεύτερο γκολ και το βρήκε με τον Αραούχο.

Στο 65’ ο Αργεντινός πίεσε τον Τζανετόπουλο, κέρδισε την μπάλα και πλάσαρε επιτυχημένα. Η ΑΕΚ έφτασε σε τρίτο γκολ στο 73ο λεπτό. Ο Βίντα έκανε ωραία προσπάθεια έστρωσε στον Πινέδα που σκόραρε με πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η Λαμία είχε μεγάλη ευκαιρία στο 83΄αλλά το σουτ του Τσούκαλου «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Στάνκοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή