US Open: Εκτός διοργάνωσης ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ

US Open: Εκτός διοργάνωσης ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανεβαίνει στο Νο.4 του ταμπλό

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν θα αγωνιστεί στο φετινό US Open. Ο Γερμανός τενίστας, Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Roland Garros απέναντι στον Ράφα Ναδάλ.

Ο Ζβέρεφ χειρουργήθηκε, έχασε το Wimbledon και έκανε αγώνα δρόμο προκειμένου να προλάβει το τελευταίο major της σεζόν. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο απέσυρε τη συμμετοχή του.

Ο Ζβέρεφ ήταν φιναλίστ της διοργάνωσης το 2020, όπου έχασε τον τίτλο από τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ. Ο Γερμανός, πάντως, αναμένεται να αγωνιστεί στο Davis Cup τον Σεπτέμβριο. 

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανεβαίνει στο Νο.4 του ταμπλό. Στη διοργάνωση μπαίνει χωρίς προκριματικά ο Αμερικανός Στέφαν Κοζλόφ.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 25 Αυγούστου. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και τι θα γίνει με την περίπτωση του Νόβακ Τζόκοβιτς. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σέρβος στη Νέα Υόρκη δεν είναι πολλές. Το US Open ξεκινάει στις 29 Αυγούστου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή