Κέβιν Ντουράντ: Συνεχίζει στους Μπρούκλιν Νετς

Κέβιν Ντουράντ: Συνεχίζει στους Μπρούκλιν Νετς

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κέβιν Ντουράντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς. Ο General Manager της ομάδας, Σον Μαρκς ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. 

Κάπως έτσι, μπαίνει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Αμερικανό σούπερ σταρ να μετακινείται σε άλλη ομάδα μέσω ανταλλαγής. Μάλιστα, στην τελευταία συνάντηση που είχε ο Κέβιν Ντουράντ με τον ιδιοκτήτη είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμούσε την αποχώρηση του Σον Μαρκς και του προπονητή Στιβ Νας από την ομάδα.

Ο 34χρονος παίκτης αγωνίζεται δύο σεζόν στην ομάδα του Μπρούκλιν. Την περασμένη χρονιά έπαιξε σε 55 αγώνες με μέσο όρο 29,9 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 6,4 ασίστ. Οι Νετς, όμως, δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ. 

Η ανακοίνωση του Σον Μαρκς:

«Ο Στιβ Νας και εγώ, μαζί με τους Τζο Τσάι και Κλάρα Γου Τσάι συναντηθήκαμε με τον Κέβιν Ντουράντ και τον Ριτς Κλέιμαν στο Λος Άντζελες εχθές. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε με τη συνεργασία μας. Εστιάζουμε στο μπάσκετ με ένα κοινό στόχο: να φτιάξουμε μία ομάδα που θα αντέξει στον χρόνο και θα φέρει το πρωτάθλημα στο Μπρούκλιν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή