«Στραβοπάτησε» η εθνική πόλο κόντρα στη Γαλλία

«Στραβοπάτησε» η εθνική πόλο κόντρα στη Γαλλία

Η… νωθρή αρχή ήταν μία από τις βασικές αιτίες που η εθνική ομάδα του πόλο ανδρών έφερε ισοπαλία με τη Γαλλία στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο που διεξάγεται στο Σπλιτ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η… νωθρή αρχή ήταν μία από τις βασικές αιτίες που η εθνική ομάδα του πόλο ανδρών έφερε ισοπαλία με τη Γαλλία στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο που διεξάγεται στο Σπλιτ. Το 12-12 δεν αποτελεί ιδανικό ξεκίνημα για μία ομάδα που από την αρχή έχει θέσει τον πήχυ ψηλά. Επόμενος αντίπαλος των διεθνών μας θα είναι αύριο (11.30) η Μάλτα.

Οι πολίστες μας μπήκαν στην αναμέτρηση με πολλά αμυντικά προβλήματα. Αυτό επέτρεψε στους Γάλλους, που είχαν και τη βοήθεια της τύχης, να προηγηθούν με 3-1. Οι διεθνείς μας, με τον Σκουμπάκη σε ρόλο εκτελεστή, ισοφάρισαν σε 3-3. Οι διεθνείς μας προηγήθηκαν με 5-3 αλλά η Γαλλία ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια στην ολοκλήρωση του οκταλέπτου (8-7).

Στη συνέχεια, η ελληνική άμυνα βελτιώθηκε και η ομάδα μας μπήκε και πάλι στη θέση του «οδηγού». Οι Γάλλοι με δύο γρήγορα γκολ πέρασαν και πάλι μπροστά και ο Αργυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 12-12.

Η εθνική γυναικών σήμερα αντιμετωπίζει την Ολλανδία (21.30, ΕΡΤ3). Πρόκειται για μία αναμέτρηση που θεωρείται υψίστης σημασίας καθώς θα κρίνει τη συνέχεια της πορείας. Ηδη, τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου έχουν νικήσει την Ουγγαρία με 9-8 και τη Ρουμανία με 24-3. «Η Ολλανδία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε καλές σε όλα τα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε μέχρι το τέλος», μας είπε η Ελληνίδα προπονήτρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή