Επιβλητική Σάκκαρη, πήρε ρεβάνς από τη Μαρία

Επιβλητική Σάκκαρη, πήρε ρεβάνς από τη Μαρία

Με το δεξί έκανε πρεμιέρα η Μαρία Σάκκαρη στο Αμερικανικό Οπεν

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το δεξί έκανε πρεμιέρα η Μαρία Σάκκαρη στο Αμερικανικό Οπεν. Νίκησε την Τατιάνα Μαρία με 6-4, 3-6, 6-0. Ο επόμενος αγώνας της θα είναι αύριο και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Ντιάν Παρί – Τσιγού Γουάνγκ.

Στο πρώτο σετ η Γερμανίδα ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε με 3-0, αλλά η Μαρία Σάκκαρη δεν είχε πει την τελευταία λέξη. Κέρδισε το 4ο γκέιμ και στη συνέχεια μείωσε σε 2-4. Με διπλό μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ έκανε το 3-4, ισοφάρισε, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντιπάλου της και πέρασε μπροστά με 5-4. Η συνέχεια ανήκε στην Eλληνίδα τενίστρια, που κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Η αρχή του δεύτερου σετ θύμιζε το πρώτο, μόνο που σε αυτό νικήτρια αναδείχθηκε η Τατιάνα Μαρία. Στο 3ο σετ η Μαρία Σάκκαρη μπήκε αποφασισμένη να το κατακτήσει και μαζί με αυτό και την πρόκριση. Με… επίδειξη δύναμης ξεκίνησε με μπρέικ και στη συνέχεια έφτασε στο 3-0. Με μπρέικ διαμόρφωσε το 4-0, υπερασπίστηκε το σερβίς της (5-0) και έκλεισε την αναμέτρηση με τον καλύτερο τρόπο (μπρέικ και 6-0).

Με αυτή τη νίκη η Μαρία Σάκκαρη έφτασε τις 14 στο Αμερικανικό Οπεν. Σε άλλα ματς της πρεμιέρας, η Καρολίν Γκαρσιά νίκησε με 6-2, 6-4 την Καμίλα Ρακίμοβα και θα αντιμετωπίσει την Ανα Καλίνσκαγια, που απέκλεισε με 6-4, 6-3 τη Ρεμπέκα Πέτερσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή