Εκτός US Open η Σάκκαρη, αποκλείστηκε από τη Γουάνγκ

Εκτός US Open η Σάκκαρη, αποκλείστηκε από τη Γουάνγκ

Στο όνομα Μαρία Σάκκαρη (Νο 3) ακούει μία από τις μεγαλύτερες αρνητικές εκπλήξεις του 2ου γύρου του Αμερικανικού Οπεν.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο όνομα Μαρία Σάκκαρη (Νο 3) ακούει μία από τις μεγαλύτερες αρνητικές εκπλήξεις του 2ου γύρου του Αμερικανικού Οπεν. Η πρωταθλήτριά μας ηττήθηκε από την 21χρονη Κινέζα Τσιγιού Γουάνγκ (Νο 75) με 6-3, 5-7, 5-7 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η καλή αρχή δεν είχε διάρκεια για την Ελληνίδα τενίστρια, που προηγήθηκε με 6-3 και όλα έδειχναν ότι θα περνούσε εύκολα στον 3ο γύρο. Η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, έκανε λάθη στα κρίσιμα σημεία και έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλό της να πάρει μια σπουδαία νίκη, μαζί με την πρόκριση στον 3ο γύρο του Αμερικανικού Οπεν.

Πέρυσι η Μαρία Σάκκαρη είχε φτάσει μέχρι τους ημιτελικούς της διοργάνωσης και η ήττα της στον 2ο γύρο αναμένεται να της στοιχίσει τουλάχιστον δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Εμα Ραντουκάνου, η περυσινή νικήτρια της διοργάνωσης, ηττήθηκε από την Αλιζέ Κορνέ με 3-6, 3-6 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του γκραν σλαμ. Στον πρώτο γύρο σταμάτησε η πορεία και της Ναόμι Οσάκα, δύο φορές νικήτριας του θεσμού. Εχασε από την Ντανιέλ Κόλινς με 6-7, 3-6. Η Βικτόρια Αζαρένκα νίκησε την Ασλιν Κρούγκερ 6-1, 4-6, 6-2, ενώ εκτός έμεινε και η νικήτρια του Αυστραλιανού Οπεν του 2020, Σοφίν Κένιν (6-7, 4-6 από τη Γιούλε Νίεμαϊερ). Δύσκολα προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο οι Γιάνικ Σίνερ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Μπόρνα Τσόριτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT