Superleague, Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-1: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Superleague, Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-1: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Οι δύο ομάδες έφτασαν τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι (1-1) σε αγώνα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου άνοιξε το σκορ με τον Καρέλη αλλά οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι δύο ομάδες έφτασαν τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος κοντράρεται εκτός έδρας με τον Ιωνικό και ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο αγώνας δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά μεγάλη φάση δεν έγινε στα πρώτα 25 λεπτά.

Στο 31’ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά. Ο Ρομπάιγ έκανε υπέροχη ντρίμπλα, πάσα στον Μουνίθ που σούταρε αλλά η προσπάθειά του κόντραρε.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ. Ο Καρέλης εκμεταλλεύθηκε λάθος του Χατζηισαΐα, «άδειασε» τον Σουάρεθ και νίκησε τον Γιάννιωτη για το 1-0 της ομάδας του Αγρινίου.

Στο 34ο λεπτό ο Ντουάρτε αντίκρισε κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στον Κούεν. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος πήρε πίσω την απόφασή του και τιμώρησε τον παίκτη με κίτρινη, αφού συμβουλεύθηκε το VAR.

Ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 51ο λεπτό. Ο Κούεν με ωραία κάθετη βρήκε τον Ροτάριου που δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει τον Ανέστη για το 1-1.

Μετά το γκολ η ομάδα του Περιστερίου ανέβηκε και ο Παναιτωλικός πίεζε κυρίως με αντεπιθέσεις. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στα τελευταία 15 λεπτά.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν. Ο Τζαδίβας έκανε το ανάποδο ψαλίδι αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε σταθερά. 

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ (76΄Ατρόμητος), Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούεν, Μουνίθ (80΄Φρίντζονσον), Ρομπάιγ (80΄Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (72΄Χουχούμης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72΄Λιάβας), Μλάντεν, Φλόρες, Νταγκό, Ντουάρτε, Σενγκέλια (58΄Κολοβός), Καρέλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT