Superleague, Βόλος – ΟΦΗ 0-1: Πρώτη νίκη για την ομάδα της Κρήτης

Superleague, Βόλος – ΟΦΗ 0-1: Πρώτη νίκη για την ομάδα της Κρήτης

Ο αγώνας κρίθηκε με γκολ του Διαμαντή στο 5ο λεπτό

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 1-0 του Βόλου στη θεσσαλική πόλη για την τρίτη αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα της Κρήτης στο πρωτάθλημα.

Ο Βόλος μετά τη σπουδαία νίκη του επί της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα επιτυχή αποτελέσματα. Ο αγώνας κρίθηκε με γκολ του Διαμαντή στο 5ο λεπτό.

Η ομάδα της Κρήτης αιφνιδίασε τους γηπεδούχους καθώς άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό του αγώνα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λάρσον, ο Διαμαντής πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-1 για τον ΟΦΗ.

Ο Βόλος προσπάθησε να κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο προκειμένου να ισοφαρίσει. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απείλησαν ελάχιστα με την ομάδα της Κρήτης να κρατάει με σχετική άνεση το προβάδισμά της.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51’ ο Φαν Βέερτ έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κόρνερ αλλά δεν κατάφερε να βγάλει φάση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντέλετιτς μπήκε στην περιοχή αλλά τον έκοψαν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Ο ίδιος παίκτης επιχείρησε σουτ στο 58’ αλλά η προσπάθειά του ήταν εξαιρετικά άστοχη. Στο 63’ ο Φερνάντες μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Στέφενς.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν προκειμένου να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Όμως οι παίκτες του Βόλου ήταν εξαιρετικά κακοί στα τελειώματά τους.

Ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες στο 77ο λεπτό. Ο Λάρσον αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Φερνάντες. Ο παίκτης των Κρητικών δέχθηκε δύο κάρτες μέσα σε επτά λεπτά.

Στο 79’ ο Μεσκίδα σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Στέφενς μπλόκαρε. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ντέλετιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. 

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θεοδοσουλάκης βγήκε στην αντεπίθεση αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο (90′ Τσέλιος), Λούνα (84′ Ουές), Σιελής, Εσκοβάλ (74′ Μεθκίδα), Ματίγια (46′ Φερνάντεθ), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ντέλετιτς, Φαν Βέερτ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Διαμαντής, Θοράρινσον, Βούρος, Μαρινάκης, Ντιουσέ, Μπουζούκης (59′ Καμάου), Μεγιάδο (80′ Γιαννούλης), Ντίκο (80′ Θεοδοσουλάκης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή