Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Στην τετράδα η Εθνική γυναικών

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Στην τετράδα η Εθνική γυναικών

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (7/9, 21:30) στα ημιτελικά της διοργάνωσης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική πόλο γυναικών επιβλήθηκε με 14-4 του Ισραήλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Σπλιτ της Κροατίας. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (7/9, 21:30) για μία θέση στον τελικό.

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, η «γαλανόλευκη» δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον αγώνα. Η Ελλάδα προηγήθηκε με 6-1 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Από εκείνο το σημείο οι Ελληνίδες διεθνείς υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, ιδιαίτερα στην επίθεση. Το Ισραήλ όμως δεν απείλησε σε κανένα σημείο την Εθνική μας ομάδα.

Η Ελλάδα έφτασε στο 10-2 με γκολ της Μυριοκεφαλιτάκη και της Βασιλική Πλευρίτου στο τρίτο οκτάλεπτο και στη συνέχεια έκανε μία διαχείριση του προβαδίσματός της. Η «γαλανόλευκη» επιστρέφει σε ημιτελικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά το 2018 και τη διοργάνωση της Βαρκελώνης όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη ήταν η πρώτη σκόρερ της Ελλάδας με τέσσερα τέρματα.  

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΡΑΗΛ 14-4

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 2-1, 2-0, 4-2

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Τριχά 3, Ξενάκη 3, Σάντα 1, Πάτρα, Πάτρα, Σιούτη, Β. Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη

Ισραήλ (Δημήτρης Μαυρωτάς): Πέρες, Γιαακόμπι 1, Φάρκας, Μπογκατσένκο 1, Λέβι, Φουτοριάν, Στρούγκο 1, Μπεν Νταβίντ, Μενάκερμαν, Σασοβέρ, Χότσμπεργκ 1, Κορντόνσκαγια, Γκέβα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή