Τσάμπιονς Λιγκ, Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους 2-1: «Καθάρισε» ο Εμπαπέ

Τσάμπιονς Λιγκ, Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους 2-1: «Καθάρισε» ο Εμπαπέ

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε με 2-1 της Γιουβέντους στην πρεμιέρα του όγδοου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η γαλλική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με γκολ του ΜακΚένι.

Η ομάδα του Γκαλτιέ άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό. Ο Νεϊμάρ «έσκαψε» υπέροχα την μπάλα και ο Εμπαπέ με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Γιουβέντους προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 19’ οι Ιταλοί απείλησαν με κεφαλιά του Μίλικ αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε.

Οι Παριζιάνοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 22ο λεπτό μετά από εκπληκτικά συνεργασία του Χακίμι με τον Εμπαπέ.  O Mαροκινός τροφοδότησε από τα δεξιά τον Γάλλο σταρ, ο οποίος νίκησε τον Περίν.

Στο 27’ το ματς λίγο έλειψε να χαλάσει μετά από μαρκάρισμα του Ντανίλο στον Εμπαπέ. Οι παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με πρωταγωνιστές τους Ράμος, Παρέδες και Μπρέμερ. Η Παρί είχε τον έλεγχο του αγώνα και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη.

Η Γιουβέντους απείλησε στο 47’ με μακρινό σουτ του Κόστιτς αλλά ο Ντοναρούμα δεν ανησύχησε. Δύο λεπτά αργότερα η Παρί είχε καλή στιγμή με τον Νεϊμάρ, που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

Στο 51ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν νέα ευκαιρία. Ο Μέσι απέφυγε τον Κόστιτς από δεξιά, τροφοδότησε τον Εμπαπέ αλλά ο Γάλλος αστόχησε.

Η Γιουβέντους μείωσε στο 53’.  Ο Κόστιτς έκανε την σέντρα από τα αριστερά, μετά από χαμηλή εκτέλεση κόρνερ. Ο ΜακΚένι πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για το 2-1.

Από εκείνο το σημείο οι Ιταλοί αύξησαν την πίεσή τους στην αντίπαλη εστία. Ο Ντοναρούμα απέκρουσε δύσκολα μία κεφαλιά του Βλάχοβιτς στο 56ο λεπτό.

Στο 68’ ο Μέσι σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Περίν. Οι Ιταλοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λοκατέλι στο 81ο λεπτό.

Όλα τα αποτελέσματα

Πέμπτος όμιλος

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τσέλσι 1-0

Σάλτσμπουργκ – Μίλαν 1-1

Η βαθμολογία 

1. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3
2. Σάλτσμπουργκ 1
3. Μίλαν 1
4. Τσέλσι 0

Έκτος όμιλος

Σέλτικ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Λειψία – Σαχτάρ 1-4

Η βαθμολογία

1. Σαχτάρ Ντόνετσκ 3
2. Ρεάλ Μαδρίτης 3
3. Λειψία 0
4. Σέλτικ 0

Έβδομος όμιλος

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Κοπεγχάγη 3-0

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 3
2. Μπορούσια Ντόρτμουντ 3
3. Κοπεγχάγη 0
4. Σεβίλλη 0

Όγδοος όμιλος 

Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους 2-1

Μπενφίκα – Μακάμπι Χάιφα 2-0

Η βαθμολογία

1. Μπενφίκα 3
2. Παρί Σεν Ζερμέν 3
3. Γιουβέντους 0
4. Μ. Χάιφα 0

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT