US Open: Ο Χατσάνοφ απέκλεισε τον Κύργιο

US Open: Ο Χατσάνοφ απέκλεισε τον Κύργιο

Ο 26χρονος Ρώσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικά ενός Grand Slam

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κάρεν Χατσάνοφ επιβλήθηκε με 7-5, 4-6, 7-5, 6-7(3), 6-4 του Νικ Κύργιου και προκρίθηκε στην τετράδα του US Open. Ο 26χρονος Ρώσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικά ενός Grand Slam.

Ο αγώνας είχε πολλές ανατροπές. Ο φιναλίστ του US Open βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές αλλά οδήγησε τον αγώνα σε πέμπτο σετ. Εκεί, ο Χατσάνοφ έκανε ένα γρήγορο μπρέικ και κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος μέχρι το τέλος.

Ο Κύργιος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα. Ο 27χρονος τενίστας έσπασε δύο ρακέτες από τα νεύρα του.

Ο Κάρεν Χατσάνοφ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Κάσπερ Ρουντ. Ο 23χρονος Νορβηγός επιβλήθηκε με 6-1, 6-4, 7-6(4) σε 2 ώρες και 36 λεπτά του Ματέο Μπερετίνι και προκρίθηκε στην τετράδα του αμερικανικού major για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Ρουντ θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην τετράδα ενός Grand Slam, αφού είχε θυμίζουμε ότι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του φετινού Roland Garros. Ο Νορβηγός παραμένει στο κυνήγι της κορυφής της παγκόσμιας κατάταξης.

Με τον Ναδάλ να έχει αποκλειστεί, η μόνη απειλή για τον 23χρονος τενίστα είναι ο Κάρλος Αλκαράθ. Αν οι δύο τενίστες περάσουν στον τελικό, δεν θα μονομαχήσουν μόνο για τον τίτλο αλλά και το Νο.1 του κόσμου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή