Μπαλτάκος: «Η ομοσπονδία δεν είχε σχέση με τον ορισμό Σιδηρόπουλου»

Μπαλτάκος: «Η ομοσπονδία δεν είχε σχέση με τον ορισμό Σιδηρόπουλου»

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι η ΕΠΟ δεν είχε σχέση με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι η ΕΠΟ δεν είχε σχέση με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (11/9, 21:30) για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague. Η επαναφορά Έλληνα διαιτητή σε ντέρμπι έφερε αντιδράσεις στις ομάδες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να παίρνει θέση.

Η δήλωση του Παναγιώτη Μπαλτάκου για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου:

«Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή