Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Αναιρέθηκε ο ορισμός Σιδηρόπουλου, με ξένο διαιτητή το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Αναιρέθηκε ο ορισμός Σιδηρόπουλου, με ξένο διαιτητή το ντέρμπι

Ο αρχικός ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου έφερε αντιδράσεις

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξένος διαιτητής θα διευθύνει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (11/9, 21:30) για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague. Ο αρχικός ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου έφερε σημαντικές αντιδράσεις στις ομάδες, που εξέφρασαν την αντίρρησή τους για την επαναφορά Έλληνα διαιτητή σε μεγάλο αγώνα πρωταθλήματος.

Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι η ομοσπονδία δεν είχε γνώστη για τον ορισμό Σιδηρόπουλου. Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος είχε επικοινωνία με τον Στιβ Μπένετ προκειμένου να αλλάξει ο διαιτητής του ντέρμπι.

Λίγο αργότερα, ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας ενημέρωσε την εκτελεστική επιτροπή, που συνεδρίαζε, ότι ο αρχιδιαιτητής δέχτηκε τον ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι της Κυριακής. Η θέση του Μπένετ είναι πως με αυτό τον ορισμό ήθελε να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές. Σημείωσε όμως ότι από τη στιγμή που αντιδρούν οι ομάδες, θα ορίζει μόνο ξένους διαιτητές στους αγώνες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη.

«Ο κύριος Μπένετ μου είπε ότι θέλησε να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές, όμως από τη στιγμή που αντιδρούν όλες οι ομάδες δεν έχει παρά να συμμορφωθεί με τη σύσταση και όλα τα ντέρμπι μεταξύ των πέντε μεγάλων ομάδων θα γίνουν με ξένους διαιτητές», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Ο αρχιδιαιτητής, πλέον, θα αναζητήσει ξένο ρέφερι για το ντέρμπι. Ο χρόνος πιέζει σημαντικά και δεν αποκλείεται ο σπουδαίος αγώνας να αναβληθεί αν δεν βρεθεί διαιτητής να διευθύνει την αναμέτρηση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή