Ιτούδης για τραυματισμό Αντετοκούνμπο: «Δεν έχει κάτι σημαντικό»

Ιτούδης για τραυματισμό Αντετοκούνμπο: «Δεν έχει κάτι σημαντικό»

Καθησυχαστικός ως προς την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθησυχαστικός ως προς την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο σούπερ σταρ της Εθνικής τραυματίστηκε στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Εσθονία για τη φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ και δεν αγωνίστηκε στην υπόλοιπη αναμέτρηση.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, σημείωσε ότι ο «Greek Freak» δεν έχει κάτι σημαντικό. Υπογράμμισε παράλληλα ότι ούτως ή αλλιώς δεν θα έπαιζε στο υπόλοιπο παιχνίδι.

«Το 5/5 ήρθε μετά από κόπο και χτίσιμο πραγμάτων και ιδεών. Είδαμε να ενεργοποιείται ο Κώστας Αντετοκούνμπο, θεωρώ πως ήμασταν πολύ καλοί και παρότι πέσαμε λίγο στο τέλος δεν αμαυρώνει την προσπάθεια.

Πάμε στο Βερολίνο και με υγεία στο σώμα και στο μυαλό να πάμε βήμα-βήμα. Το πρώτο δώρο για τα γενέθλιά μου το περιμένω την Κυριακή. Δεν έχει κάτι σημαντικό ο Γιάννης, ούτως ή άλλως δεν θα έπαιζε στο υπόλοιπο παιχνίδι», είπε ο Δημήτρη Ιτούδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή