Γιουρόπα Λιγκ, Ναντ – Ολυμπιακός 2-1: Ήττα στις καθυστερήσεις

Γιουρόπα Λιγκ, Ναντ – Ολυμπιακός 2-1: Ήττα στις καθυστερήσεις

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (2-1) από τη Ναντ στη Γαλλία στην πρεμιέρα του έβδομου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

1' 44" χρόνος ανάγνωσης

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (2-1) από τη Ναντ στη Γαλλία στην πρεμιέρα του έβδομου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 32’, ισοφάρισαν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και η Ναντ πήρε τη νίκη με τέρμα του Γκεσάν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η γαλλική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό. Ο Απια ελίχθηκε από τα δεξιά, έκανε κοφτή ντρίμπλα σούταρε με το αριστερό με τον Βατσλίκ να αποκρούει. Ο Τσέχος τερματοφύλακας απέκρουσε στη συνέχεια το σουτ του Μοχάμεντ.

Οι Πειραιώτες έβγαλαν μία κόντρα στο 5’ αλλά ο Μπιέλ δεν κατάφερε να απειλήσει. Στο 7ο λεπτό ο Μουτουσαμί έκανε μία επικίνδυνη σέντρα αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε σταθερά.

Στο 13’ ο Γκεσάν έκανε γύρισμα αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία. Η γαλλική ομάδα απείλησε ξανά με τον ίδιο παίκτη αλλά ο Μανωλάς τον έκοψε με τάκλιν.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και να απειλήσει ουσιαστικά. Στο 28’ ο Ρέαμπτσιουκ γύρισε μέσα στην περιοχή αλλά η άμυνα της Ναντ απομάκρυνε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό. Ο Μπλα έβγαλε κάθετη πάσα στην Μοχάμεντ που πλάσαρε επιτυχημένα. Οι Γάλλοι είχαν κι άλλες καλές στιγμές με τον Γκαναγκό και τον Μοχάμεντ.

Στο 39ο λεπτό ο Άβιλα βρέθηκε στην περιοχή μετά από πάσα του Μπιέλ αλλά αστόχησε στην τελική προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 51ο λεπτό μετά από αυτογκόλ του Μουτασάμι.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν να πιέζουν για να εκμεταλλευθούν το σάστισμα των παικτών των γηπεδούχων. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν απείλησε εκ νέου στο 64’ αλλά ο τερματοφύλακας της Ναντ έδιωξε τη σέντρα – σουτ του Μπόουλερ.

Στο 73’ η κεφαλιά του Ζιροτό δεν βρήκε στόχο ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βατσλίκ έδιωξε εντυπωσιακά προσπάθεια του Σισοκό. Οι Γάλλοι απείλησαν ξανά στο 81’ αλλά το σουτ του Παλουά δεν βρήκε στόχο.

Λίγες στιγμές αργότερα η Ναντ έκανε το 2-1 αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Μοχάμεντ ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. 

Η γαλλική ομάδα βρήκε το γκολ της νίκης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μπλας έβγαλε συστημένη μπαλιά στον Γκεσάν που με κεφαλιά νίκησε τον Βατσλίκ.