Superleague, ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Σπουδαίο διπλό για τους Αγρινιώτες

Superleague, ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Σπουδαίο διπλό για τους Αγρινιώτες

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 2-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη για την τέταρτη αγωνιστική και σημείωσε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί έμειναν στους έξι.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 4ο λεπτό αλλά το σουτ του Ντουάρτε κατέληξε στην αγκαλιά στο Στέφενς. Στο 9’ ο Μπαλογιάννης γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να βρει τον Θοράρινσον.

Ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 10ο λεπτό. Ο Ντουάρτε μπήκε μέσα στην περιοχή με ωραία προσπάθεια, σούταρε αλλά ο Στέφενς ήταν σε ετοιμότητα, όπως και στην προσπάθεια του Καρέλη στη συνέχεια. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Καρέλης άνοιξε το σκορ αφού η μπάλα ήρθε πάνω του μετά από σουτ του Ντουάρτε.

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε για τρίτο διαδοχικό ματς. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά οι παίκτες του δεν έβρισκαν την τελική προσπάθεια.

Στο 35΄οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντίκο κατέβασε πολύ όμορφα την μπάλα αλλά ο Ανέστης απέκρουσε την προσπάθειά του. Οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 42ο λεπτό.

Ο Μπαλογιάννης έπιασε τρομερό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Έλληνα ποδοσφαιριστή στη Superleague.

Στο 61’ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ανέστης έκανε λάθος, ο Ντίκο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στη συνέχεια οι Κρητικοί απείλησαν εκ νέου αλλά το σουτ του Μπαλογιάννη κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 63’ ο Χατζηθεοδωρίδης έβγαλε για τον Καρέλη, η μπάλα δεν έφτασε τον Έλληνα επιθετικό αλλά στρώθηκε στον αμυντικό του Παναιτωλικού που σούταρε χωρίς να βρει στόχο. Ένα λεπτό αργότερα ο Θοράρινσον έκανε το σουτ αλλά Ανέστης μπλόκαρε.

Στο 76’ ο Παναιτωλικός προηγήθηκε ξανά. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του ΟΦΗ, η μπάλα κατέληξε στον Κολοβό που πλάσαρε από μακριά και νίκησε τον Στέφενς. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν αλλά οι παίκτες του Παναιτωλικού κράτησαν άνετα μέχρι τέλους. 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Πασαλίδης (58΄Γιοχού), Μαρινάκης (69΄Καμάου), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον (78΄Αποστολάκης), Στάικος, Ντιουσέ, Μπουζούκης (77΄Θεοδοσουλάκης), Ντίκο.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λάρσον, Κορνέλιους, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (78΄Μάρτενσον), Ντίας (80΄Φλόρες), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (68΄Κολοβός), Σενγκέλια (69΄Νταγκό), Καρέλης (78΄Πέδρο).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή