Ευρωμπάσκετ 2022, Γερμανία: Αμφίβολοι Βάγκνερ και Γουέιλερ-Μπαμπ για τον αγώνα με την Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2022, Γερμανία: Αμφίβολοι Βάγκνερ και Γουέιλερ-Μπαμπ για τον αγώνα με την Ελλάδα

Η κατάσταση των παικτών θα εκτιμηθεί πριν από τον αγώνα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Γερμανία εν όψει του αγώνα με την Ελλάδα για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Οι διοργανωτές αντιμετωπίζουν τη γαλανόλευκη (13/9, 21:30) στον δρόμο προς τα μετάλλια.

Ο Γκόρντι Χέρμπερτ αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα εν όψει του κρίσιμου αγώνα. Η κατάσταση της υγείας του Φραντς Βάγκνερ και του Νικ Γουέιλερ-Μπαμπ δημιουργούν «πονοκέφαλο» στον Καναδό εκλέκτορα. 

Ο Βάγκνερ τραυματίστηκε στο 27′ του αγώνα με το Μαυροβούνιο. Ο δεύτερος έχει απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω θέματος στον ώμο.

Τη Δευτέρα, πριν την έναρξη της προπόνησης, παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ επιχείρησε να δοκιμάσει το πόδι του, αλλά δεν πήρε μέρος με την υπόλοιπη ομάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας ρωτήθηκε για την πορεία της αποθεραπείας των δύο παικτών.

Ο Καναδός προπονητής εξήγησε ότι «τόσο για τον Βάγκνερ όσο και για τον Γουέιλερ-Μπαμπ θα ξέρουμε αύριο περισσότερα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε δύο παίκτες με τραυματισμό κι ακόμη έναν με κρύωμα». Ο παίκτης στον οποίο αναφέρθηκε ο Χέρμπερτ είναι ο Γιοχάνες Φόγκτμαν, που μετράει 4,7 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο. 

Η συμμετοχή του Γερμανού σέντερ στον προημιτελικό με την Ελλάδα είναι αμφίβολη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή