Εθνική ποδοσφαίρου: Οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ για τους αγώνες με Κύπρο και Β. Ιρλανδία

Εθνική ποδοσφαίρου: Οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ για τους αγώνες με Κύπρο και Β. Ιρλανδία

Τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ για τους αγώνες του Nations League γνωστοποίησε η ΕΠΟ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Η γαλανόλευκη με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις εξασφάλισε την πρώτη θέση και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. 

Παράλληλα, η Ελλάδα εξασφάλισε θέση στα πλέι οφ για την πρόκριση του Euro αν δεν είναι στα τελικά μέσω των προκριματικών. Η Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην Κύπρο στις 24 Σεπτεμβρίου και θα υποδεχθεί τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ εν όψει των δύο αγώνων. Σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Βαγγέλη Παυλίδη, Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά και ο Ζέκα με τον Κώτσιρα. Νέο πρόσωπο είναι ο Γιάννης Παπανικολάου που αγωνίζεται στην Ράκοβ και ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Γκουστάβο Πογιέτ: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή