ΑΕΚ: Συμφώνησε με τον Βόλο για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες

ΑΕΚ: Συμφώνησε με τον Βόλο για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι από τον Ιανουάριο του 2023 ο Πάολο Φερνάντες

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι από τον Ιανουάριο του 2023 ο Πάολο Φερνάντες. Η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον Βόλο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο Φερνάντες θα παραμείνει στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου μέχρι το τέλος του χρόνου. Ο Ισπανός αποκτήθηκε από τον Βόλο το καλοκαίρι του 2021. 

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 30 αγώνες με συγκομιδή 6 γκολ και 3 ασίστ. Φέτος, έχει παίξει σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, έχει σημειώσει ένα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ.

Ο Φερνάντες είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του Βόλου που αποκτά η ΑΕΚ τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Είχε προηγηθεί ο Τόμας Φαν Βέερτ, πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. 

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρηση του Πάολο Φερνάντες από την 1η Ιανουαρίου 2023. Μεχρι τότε ο Πάολο Φερνάντες θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Βόλου», αναφέρει η ανακοίνωση του Βόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT