ΑΕΚ: Με Αραούχο η αποστολή για Παναιτωλικό – Εκτός ο Γιόνσον

ΑΕΚ: Με Αραούχο η αποστολή για Παναιτωλικό – Εκτός ο Γιόνσον

Ο Σέρχιο Αραούχο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σέρχιο Αραούχο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο αρχηγός της Ένωσης προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση (17/9, 20:00) της πέμπτης αγωνιστικής της Superleague

Αντίθετα, ο Γενς Γιόνσον δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στο Αγρίνιο. Ο Δανός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και οι Στίβεν Τσούμπερ και Θεοδόσης Μαχαίρας. 

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Γενς Γιόνσον, Στίβεν Τσούμπερ και Θεοδόσης Μαχαίρας ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. 

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή