Bundesliga: Νέα γκέλα για την Μπάγερν Μονάχου

Bundesliga: Νέα γκέλα για την Μπάγερν Μονάχου

Οι πρωταθλητές μετρούν τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Bundesliga. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετράει τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα (τρεις ισοπαλίες) στο πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Η Άουγκσμπουργκ σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 9 βαθμούς.

Η φιλοξενούμενη ομάδα απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 17’ με τον Σανέ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα. Η Μπάγερν ήταν πιο δραστήρια στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπορούσε να βρει κενούς χώρους.

Στο 30΄οι πρωταθλητές έφτασαν με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Μανέ δεν έκανε σωστή πάσα. Στο 38’ η Άουγκσμπουργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Μπάουερ πέρασε άουτ.

Στο 48ο λεπτό ο Γκορέτσκα βρέθηκε σε καλή θέση αλλά η προσπάθειά του βρήκε στα αντίπαλα σώματα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Οι παίκτες του Νάιγκελσμαν άλλαζαν την μπάλα, είχαν την κατοχή αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι, τελικά, άνοιξαν το σκορ στο 59ο λεπτό με τον Μπερίσα. Η Μπάγερν άρχισε να εντείνει την πίεσή της και έχασε ευκαιρίες με τον Σανέ και τον Μίλερ. Το τελευταίο τέταρτο η κατοχή της μπάλας ήταν συντριπτική υπέρ των Βαυαρών αλλά η ομάδα του Μάασεν κράτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

  • Μάιντζ – Χέρτα Βερολίνου 1-1
  • Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 1-0
  • Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης 1-1
  • Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σάλκε 1-0
  • Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3
  • Γκλάντμπαχ – Λειψία (19:30)
  • Ουνιόν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ (18/9)
  • Μπόχουμ – Κολονία (18/9)
  • Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ
Bundesliga: Νέα γκέλα για την Μπάγερν Μονάχου-1
Η βαθμολογία της Bundesliga

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή