La Liga: Άνετη νίκη η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Έλτσε

La Liga: Άνετη νίκη η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Έλτσε

Η ομάδα του Τσάβι έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με 3-0 της Έλτσε για την έκτη αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Τσάβι έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι Καταλανοί έφτασαν τους 16 βαθμούς και ανέβηκαν στην πρώτη θέση. Στη δεύτερη θέση είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με 15 βαθμούς σε πέντε αγώνες. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αντιμετωπίζει την Κυριακή την Ατλέτικο. 

Η ομάδα του Φρανσίσκο Ροντρίγκεθ μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Η Έλτσε έχει μόλις έναν βαθμό και είναι στην τελευταία θέση.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 14ο λεπτό. Ο Βερδού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή της ομάδας του.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς, η Μπαρτσελόνα μπήκε με απειλητική διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και έχασε τις πρώτες της ευκαιρίες με τον Λεβαντόφσκι και τον Ντεπάι.

Ο Πολωνός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για την ομάδας του Τσάβι στο 34ο λεπτό. Ο Ντεπάι έκανε το 2-0 στο 41’ απλοποιώντας τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα.

Στο 44’ ο Πέδρι βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε και ο προπονητής της Έλτσε, Φρανσίσκο Ροντρίγκεθ.

Στο 48’ ο Λεβαντόφσκι έκανε το 3-0 την ομάδας της Καταλονίας που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο έμπειρος επιθετικός έχασε ευκαιρία να σημειώσει χατ τρικ στο 62’ όταν σούταρα από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Μπαντία.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα είχαν ποσοστό κατοχής πάνω από 70% φτάνοντας σε μία πολύ άνετη νίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή