Premier League: Συνεχίζει αήττητη η Τότεναμ

Premier League: Συνεχίζει αήττητη η Τότεναμ

. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έφτασε τους 17 βαθμούς, όσους και η Μάντσεστερ Σίτι

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τότεναμ επιβλήθηκε με 6-2 της Λέστερ για την όγδοη αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε διατήρησε το αήττητό της στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 17 βαθμούς, όσους και η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λέστερ από την άλλη συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς υπέστη την έκτη ήττα της σε επτά αναμετρήσεις και βρίσκεται στην τελευταία θέση με έναν βαθμό.

Η Λέστερ κέρδισε πέναλτι στο πέμπτο λεπτό του αγώνα. Ο Τίλεμαν ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Γιορίς απέκρουσε την προσπάθειά του. Ο διαιτητής αποφάσισε την επανάληψη της εκτέλεσης και ο ποδοσφαιριστής της Λέστερ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε απάντησε στο 8ο λεπτό. Ο Κέιν δέχτηκε την μπάλα από τον Κουλουσέφσκι και δεν δυσκολεύθηκε να τη στείλει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή στο 21ο λεπτό. Ο Πέρισιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντάιερ νίκησε τους αντίπαλους αμυντικούς και με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 27’ η Τότεναμ σημείωσε τρίτο γκολ αλλά ακυρώθηκε για φάουλ.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ισοφάρισε πριν την λήξη (41’) του πρώτου ημιχρόνου. Ο Καστάνιε έκανε την μπαλιά, ο Μάντισον έκανε το τελείωμα για το 2-2.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γιόρις έδειξε τα αντανακλαστικά σουτ σε πολύ δυνατό σουτ του Μάντισον. Η Τότεναμ προηγήθηκε ξανά στο 47ο λεπτό με τον Μπεντανκούρ που εκμεταλλεύθηκε τα λάθη στην άμυνα της Λέστερ. Στο 59’ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης με τον Ντάκα αλλά ο Γιορίς ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.

Ο Σον με εκπληκτικό μακρινό σουτ έκανε το 4-2 στο 72ο λεπτό. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Νοτιοκορεάτη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ίδιος παίκτης σημείωσε το πέμπτο γκολ της Τότεναμ στο 84ο λεπτό.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Premier League έκανε χατ τρικ μέσα σε 16 λεπτά για το 6-2 στο 88ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

  • Άστον Βίλα-Σαουθάμπτον 1-0 (41’ Ράμσεϊ)
  • Νότιγχαμ Φόρεστ-Φούλαμ 2-3 (11’ Αβονίγι, 77’ Ο’ Μπράιεν – 54’ Ανταραμπιόγιο, 57’ Παλίνια, 60’ Ριντ)
  • Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (1′ Γκρίλις, 16′ Χάαλαντ, 69′ Φόντεν)
  • Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ 1-1 (68’ πέν. Ίσακ – 62’ Μπίλινγκ)
  • Τότεναμ-Λέστερ 6-2(8′ Κέιν, 21′ Ντάιερ, 47′ Μπεντανκούρ, 73’, 84’, 86’ Σον – 6′ πέν. Τίλεμανς, 41′ Μάντισον)

Κυριακή, 18/9
Μπρέντφορντ-Άρσεναλ (14:00)
Έβερτον-Γουέστ Χαμ (16:15)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή