Superleague, Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2: Επιστροφή στις νίκες για την Ένωση

Superleague, Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2: Επιστροφή στις νίκες για την Ένωση

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Ένωση απείλησε για πρώτη φορά στο 2’ με τον Αραούχο αλλά το σουτ του Αργεντινού πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Λιβάι πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρότα αλλά δεν βρήκε στόχο.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κυκλοφορούσε την μπάλα και είχε νέα φάση με τον Γκαρσιά στο 8ο λεπτό. Στο 10’ ο Ανέστης μπλόκαρε το σουτ του Γκατσίνοβιτς μέσα από την περιοχή.

Στο 16΄η ομάδα του Αγρινίου είχε την πρώτη της καλή στιγμή. Ο Σενγκέλια έκανε την κίνηση, έπιασε το μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 18ο λεπτό. Μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Ένωσης, ο Αραούχο βρέθηκε απέναντι από τον Ανέστη αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε στο κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία δέκα περίπου λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Τζαβέλλας πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 48’ ο Λιβάι σούταρε από μακριά και νίκησε τον Ανέστη.

Στο 53’ ο Μλάντεν σούταρε εκτός περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 56’ όταν ο Ντίας βρήκε τον αμαρκάριστο Καρέλη εντός περιοχής αλλά ο Έλληνας φορ αστόχησε.

Η Ένωση βρήκε δεύτερο γκολ στο 75ο λεπτό.  Ο Άμραμπατ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μουκουντί πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε τον Μλάντεν και κατέληξε στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ έχασε ακόμη δύο ευκαιρίες με τον Μάνταλο και τον Άμραμπατ. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Κολοβός από πλευράς Παναιτωλικού έπιασε το σουτ αλλά πέρασε ψηλά άουτ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (81′ Μόρτενσον), Ντουάρτε (60′ Κολοβός), Ντίας, Σενγκέλια (74′ Φλόρες), Καρέλης (81′ Πέδρο), Νταγκό (60′ Μόρσεϊ).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα (74′ Μάνταλος), Βίντα, Τζαβέλλας (46′ Μουκουντί), Χατζισαφί (65′ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον (65′ Άμραμπατ).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή