Superleague, Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Νίκη αγνοείται

Superleague, Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Νίκη αγνοείται

Δίχως νίκη συνεχίζουν στο πρωτάθλημα της Superleague ο Λεβαδειακός και ο Αστέρας Τρίπολης που έμειναν στο 1-1 για την πέμπτη αγωνιστική

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίχως νίκη συνεχίζουν στο πρωτάθλημα της Superleague ο Λεβαδειακός και ο Αστέρας Τρίπολης που έμειναν στο 1-1 για την πέμπτη αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν σε μία αναμέτρηση με αρκετές φάσεις και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με τον φιλοξενούμενους να απαντούν λίγα λεπτά αργότερα.

Η ομάδα της Λιβαδειάς έφτασε τους 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας έχει πλέον 4 βαθμούς.

Στο τρίτο λεπτό ο Καστάνιο έδιωξε την μπάλα με δύναμη από το κέντρο, εκείνη πήρε τρελή τροχιά και ο Μάρκοβιτς έδιωξε με δυσκολία στην πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Στο 7’ ο Λούα Λούα έκανε το σουτ αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ.

Ο αέρας που επικρατούσε τη Λιβαδειά επηρέαζε τις ενέργειες των παικτών των δύο ομάδων. Στο πρώτο μισάωρο η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη με τους γηπεδούχους να υπερέχουν ελαφρώς.

Στο 34’ η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Λούα Λούα γύρισε την μπάλα, ο Δούμτσιος έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή αλλά ήταν άστοχος.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον ίδιο παίκτη τρία λεπτά αργότερα. Ο Έλληνας φορ του Λεβαδειακού βγήκε τετ-α-τετ, ο Παπαδόπουλος γλίστρησε αλλά ο παίκτης της ομάδας της Λιβαδειάς καθυστέρησε αρκετά με αποτέλεσμα να κοπεί από την αντίπαλη άμυνα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 48ο λεπτό. Ο Μουτίνιο εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Λιάγκας με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Ο Αστέρας απάντησε άμεσα και ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα. Ο Μπερτόγλιο εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Καστάνιο που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 63’ η ομάδα της Τρίπολης είχε νέα καλή στιγμή. Ο Καρμόνα έκανε το γύρισμα, ο Μπορτόλο σούταρε με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπελμόντ σούταρε δυνατά αλλά η προσπάθειά του κατέληξε πάνω από την αντίπαλη εστία.

Οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 78’ όταν ο Τσιριγώτης βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο Παπαδόπουλος τον πρόλαβε. Στο 90′ ο Άλβαρες σούταρε από μακρινή απόσταση αλλά ο Μάρκοβιτς έδιωξε.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (88’ Μπαχανάκ), Χάμοντ, Μεχία (59’ Τσιριγώτης), Μπελμόντε, Μουτίνιο (70’ Σβάρκας), Δούμτσιος (59’ Βράκας), Λούα-Λούα (88’ Ρεγκίς).

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Μπαρτόλο), Μπερτόγλιο (74’ Μπαράλες), Τιλίκα, Ριέρα (46’ Γκαρντάφσκι), Μπενίτο (59’ Κρέσπι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT