Εθνική ποδοσφαίρου: Ο Κουλιεράκης στη θέση του Τζαβέλλα

Εθνική ποδοσφαίρου: Ο Κουλιεράκης στη θέση του Τζαβέλλα

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναμένεται να κληθεί στην Εθνική ποδοσφαίρου για τους αγώνες του Nations League αντί του Γιώργου Τζαβέλλα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναμένεται να κληθεί στην Εθνική ποδοσφαίρου για τους αγώνες του Nations League αντί του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα είναι στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ για τις αναμετρήσεις με την Κύπρο και τη Β. Ιρλανδία.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα αντικαταστήσεις τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο αμυντικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε όταν χτύπησε εκνευρισμένος το χέρι του σε ένα τζάμι στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής χειρουργήθηκε και αναμένεται να απουσιάσει ένα με ενάμιση μήνα. Ο Κουλιεράκης, έχει αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα και στους πέντε αγώνες που έχει δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει γεννηθεί στις 28 Νοεμβρίου του 2003. Έχει αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες κάτω των 17 και κάτω των 19 ετών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή