Άρης: Θεραπεία ο Ντουκουρέ

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε εξετάσεις

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σεΐκ Ντουκουρέ ακολούθησε θεραπεία στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη. Ο Ιβοριανός μέσος επρόκειτο να αγωνιστεί ως βασικός στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον κράτησε εκτός.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Η μαγνητική του ποδοσφαιριστή ήταν «καθαρή» κι έτσι υπολογίζεται κανονικά από τον Άλαν Πάρντιου για τους επόμενους αγώνες. 

Από εκεί και πέρασε, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ. Την Τρίτη θα έχουν ρεπό.

Η ανακοίνωση του Άρη:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές) με τον Σεϊκ Ντουκουρέ να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Τετάρτης στο «Δασυγένειο».

Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν οι διεθνείς Γιακούμπ Μπράμπετς (Τσεχία), Λουίς Πάλμα (Ονδούρα), Αντρέ Γκρέι (Τζαμάικα), Νικολά ΝΚουλού (Καμερούν).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT