Ολυμπιακός: Αναζητεί τον… εαυτό του

Ολυμπιακός: Αναζητεί τον… εαυτό του

Η νέα ήττα ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ολυμπιακό, που ψάχνει πάλι προπονητή

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ποδοσφαιρική «παράνοια» συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, ο οποίος αναζητάει τον τρίτο προπονητή του από τα τέλη Ιουλίου, όταν ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την πόρτα της εξόδου. Ο αντικαταστάτης του, Κάρλος Κορμπεράν, άντεξε μόλις έντεκα αγώνες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, καθώς απολύθηκε το βράδυ της Κυριακής, λίγες στιγμές μετά την ήττα στο «Βικελίδης» από τον Αρη με 2-1. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν για περίπου 1,5 μήνα στο λιμάνι, με απολογισμό δύο νίκες, έξι ισοπαλίες, τρεις ήττες, αλλά και δύο προκρίσεις στα πέναλτι με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Απόλλωνα Λεμεσού.

Η επόμενη ημέρα θέλει να βρίσκονται στο στόχαστρο ο Λοράν Μπλαν, ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γαλλίας καθώς –για μία τριετία– και της Παρί Σ.Ζ., όμως τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στην Αλ Ραγιάν, ο Ράφα Μπενίτεθ, ο Εστεμπάν Καμπιάσο, όπως και ο Μίτσελ. Πάντως αργά χθες, δημοσίευμα στη Βραζιλία ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν και την περίπτωση του Πάολο Σόουζα. Δεν αποκλείεται σήμερα ή το αργότερο αύριο να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις και να βρεθεί εκείνος που θα προσπαθήσει να βάλει σε τάξη τα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια.

Οσον αφορά τον Αρη, ο Αλαν Πάρντιου δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερο ντεμπούτο, καθώς είδε την ομάδα του να επικρατεί με ανατροπή 2-1 του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Μασούρα στο 15΄, όμως ο Αρης σε ένα τετράλεπτο από το 76΄ έως το 80΄ έφερε τα πάνω κάνω με τον Μαντσίνι και τον Πάλμα.

Από κει και πέρα, οδηγός στον φετινό «μαραθώνιο» της Σούπερ Λιγκ 1 παρέμεινε ο Παναθηναϊκός, που το Σάββατο επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, με χατ τρικ του Αϊτόρ (44΄, 54΄, 70΄) και έχει το απόλυτο με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Πλέον οι «πράσινοι» στην επανέναρξη του πρωταθλήματος πηγαίνουν για το απόλυτο κρας τεστ στην Τούμπα, αλλά ακόμα και αν ηττηθούν από τον ΠΑΟΚ δεν πέφτουν από την πρώτη θέση, καθώς απέχουν τέσσερις βαθμούς από τον «Δικέφαλο», ο οποίος την Κυριακή έχασε τη νίκη στο «Γεντί Κουλέ» με… buzzer beater του Διαμαντή, με τον παίκτη του ΟΦΗ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οδηγός της Σούπερ Λιγκ 1 παρέμεινε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην επανέναρξη ταξιδεύει στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί στο 10΄ με τον Νάρεϊ, ενώ στο δεύτερο μέρος έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το τρίποντο.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Βόλος, επικρατώντας με 2-0 του Ιωνικού στο «Πανθεσσαλικό», χάρη στα γκολ των Οζέγκοβιτς και Λούνα, ενώ στον αγώνα που άνοιξε το κυριακάτικο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής Λεβαδειακός και Αστέρας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48΄ με τον Λιάγκα, για να ισοφαρίσει η ομάδα της Τρίπολης έξι λεπτά αργότερα με τον Καστάνιο.

Τέλος, το Σάββατο η ΑΕΚ πέρασε με εμφατικό τρόπο από το Αγρίνιο επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού (Λιβάι Γκαρσία 48΄, Μουκουντί 75΄), ενώ Ατρόμητος και Λαμία «κόλλησαν» στο 0-0 στο Περιστέρι.

• Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 θα διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Nations League για μία εβδομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή