Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε κέρδη 98 εκατ. ευρώ για την περσινή σεζόν

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε κέρδη 98 εκατ. ευρώ για την περσινή σεζόν

Κέρδη ύψους 98 εκατομμύρια ευρώ για την περασμένη σεζόν ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κέρδη ύψους 98 εκατομμύρια ευρώ για την περασμένη σεζόν ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα. Η καταλανική ομάδα αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας κακοδιαχείρισης της προηγούμενης διοίκησης. 

Γι’ αυτόν τον λόγο πούλησε μέρος των εγχώριων τηλεοπτικών δικαιωμάτων (50%) όσο και των Barca Studios (48,5%) προκειμένου να αντλήσει πόρους για να κάνει μεταγραφές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, η ισπανική ομάδα αναμένεται να έχει κέρδη ύψος 274 εκατομμυρίων ευρώ για τη φετινή σεζόν. 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μπαρτσελόνα, που συνεδρίασε σε τακτική συνεδρίαση στα κεντρικά γραφεία του Barça Store Canaletes, του επίσημου καταστήματος του συλλόγου στη Ράμπλα της Βαρκελώνης, κατέληξε στις ακόλουθες συμφωνίες: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τον προϋπολογισμό για τη σεζόν 2022-23, ο οποίος περιλαμβάνει προϋπολογισμό λειτουργικών κερδών 1,255 δισ. ευρώ, με προβλεπόμενα κέρδη 274 εκατ. ευρώ.

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, το διοικητικό συμβούλιο της Μπάρτσα έκλεισε το οικονομικό έτος 2021/22 με κύκλο εργασιών 1,017 δισεκατομμυρίων ευρώ και κέρδη 98 εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή