Ρότζερ Φέντερερ: Θα αγωνιστεί μόνο στο διπλό στο Laver Cup

Ρότζερ Φέντερερ: Θα αγωνιστεί μόνο στο διπλό στο Laver Cup

Έτοιμος για τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του είναι ο Ρότζερ Φέντερερ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμος για τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του είναι ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός θρύλος ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι το Laver Cup στο Λονδίνο θα είναι το τελευταίο τουρνουά που θα λάβει μέρος στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο 41χρόνος τενίστας μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και τόνισε ότι δεν θα αγωνιστεί στο μονό. Στόχος του είναι να παίξει σε αγώνα διπλού σε «αξιοπρεπές επίπεδο».

Ο Φέντερερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο. Παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει προπονείται κανονικά προκειμένου να δώσει τον τελευταίο του αγώνα, πιθανότητα την Παρασκευή.

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα βρίσκεται στην ομάδα της Ευρώπης. Μαζί του ως συμπαίκτες θα είναι οι Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάσπερ Ρουντ, Άντι Μάρεϊ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η ομάδα του Κόσμου αποτελείται από τους Τέιλορ Φριτς, Φίλιξ – Οζέ Αλιασίμ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Φράνσις Τιάφο, Άλεξ ντε Μινόρ και Τζακ Σοκ.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί 23 με 25 Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή