Ολυμπιακός – Μίτσελ: «Ταπεινότητα, σκληρή δουλειά»

Ολυμπιακός – Μίτσελ: «Ταπεινότητα, σκληρή δουλειά»

Παρουσιάστηκε χθες ο Μίτσελ – Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την υπόσχεση ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και θα καταφέρει να γίνει ξανά θεαματικός και νικητής, ο Μίτσελ συστήθηκε χθες για δεύτερη φορά στους οπαδούς της ομάδας. Μπορεί να έχουν περάσει 7,5 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από το λιμάνι, παρ’ όλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει χάσει αυτό που τον χαρακτήριζε και στην πρώτη θητεία του: τη λάμψη και τη σιγουριά που πηγάζουν από το βάρος του ονόματός του.

Βέβαια γνωρίζει και ο ίδιος ότι η αποστολή του είναι πολύ πιο δύσκολη, καθώς τώρα βρίσκει μια ομάδα κολλημένη σε τέλμα και χρειάζεται πολλή δουλειά για να μπορέσει να ξεκολλήσει το «κάρο» από τη λάσπη.

«Οποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να ξέρει πως πιο σημαντικό είναι αυτό που γράφει μπροστά και όχι πίσω».

«Ξέρω πως έχω τεράστια ευθύνη, όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να ξέρει πως πιο σημαντικό είναι αυτό που γράφει μπροστά η φανέλα και όχι αυτό που γράφει πίσω. Για να ξαναγίνει το παρόν όπως το θέλουμε, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά», ήταν τα πρώτα λόγια του 59χρονου Μίτσελ, ο οποίος νωρίτερα είχε ανακοινωθεί και επίσημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει υπογράψει για δύο χρόνια. Βοηθός του θα είναι ο Χουάν Κάρλος Μπαντιά, ενώ δημοσίευμα στην Ισπανία ανέφερε χθες ότι στο επιτελείο του θα βρίσκεται και ο γιος του, Αντριάν. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν ότι νέος διευθυντής ποδοσφαίρου θα είναι ο Ζοζέ Ανιγκό.

Το ίδιο αισιόδοξος για το άμεσο μέλλον του Ολυμπιακού εμφανίστηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάνης, ο οποίος και προλόγισε τον νέο προπονητή. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» μεταξύ άλλων χαρακτήρισε αστειευόμενος τον Ολυμπιακό μια «μικρή αποικία της Ρεάλ», ενώ πρόσθεσε: «Με τον Μίτσελ ζήσαμε κορυφαίες και ανεπανάληπτες βραδιές. Κατάφερε η ψυχολογία των παικτών να είναι η κατάλληλη. Επειδή διαβάζω πολλά, σας λέω ότι αυτός ο κακός Ολυμπιακός τυχαία έχασε επτά βαθμούς και όσον αφορά την Ευρώπη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διαφορετικά τα αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα αλλάξει. Θα δούμε καλύτερες ημέρες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή