ΠΑΟΚ: Ατομικό για δεύτερη μέρα ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Ατομικό για δεύτερη μέρα ο Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια γυμνάστηκε ατομικά στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια γυμνάστηκε ατομικά στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός δέχθηκε χτύπημα στον αγώνα με τον ΟΦΗ και αντικαταστάθηκε. 

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Ο στόπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε τρέξιμο κι ασκήσεις στο γήπεδο.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να δουλέψει πιο εντατικά στις προπονήσεις και να βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού της, προκειμένου να εμφανιστεί πιο δυνατή στην επανέναρξη.

Το τεχνικό επιτελείο έχει εστιάσει σε συγκεκριμένα σημεία κι έχει ξεκινήσει τη δουλειά με τους ποδοσφαιριστές. Την Παρασκευή (23.09) σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν το build up και το pressing.Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, έκαναν ασκήσεις χωρισμένοι σε γκρουπ, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος δούλεψε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ ο στόπερ του Δικεφάλου έκανε τρέξιμο κι ασκήσεις στο γήπεδο.

Το Σάββατο (24.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή