Ναδάλ: «Δύσκολο να μην συγκινηθείς όταν βλέπεις κάποιον που εκτιμάς να λέει αντίο»

Ναδάλ: «Δύσκολο να μην συγκινηθείς όταν βλέπεις κάποιον που εκτιμάς να λέει αντίο»

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για τα δάκρυά του στον τελευταίο αγώνα του Ρότζερ Φέντερερ.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ήταν η σκηνή που έκανε τον γύρο του διαδικτύου στον τελευταία αγώνα του Ρότζερ Φέντερερ στο επαγγελματικό τένις. Ο Ελβετός θρύλος αγωνίστηκε στο Laver Cup στον αγώνα του διπλού με συμπαίκτη τον Ράφα Ναδάλ και είπε «αντίο» με τον δικό του τρόπο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα δάκρυα του Ράφα Ναδάλ συγκίνησαν όλον τον κόσμο. Ο Ισπανός κάτοχος 22 Grand Slam μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό για εκείνες τις στιγμές. 

«Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Όταν βλέπεις κάποιον που εκτιμάς να λέει αντίο είναι δύσκολο να μην συγκινηθείς. Πώς να κρατηθείς;», τόνισε ο Ράφα Ναδάλ. 

«Ο Ρότζερ έκανε τα πάντα στο τένις τόσο όμορφα. Κέρδισα τα πάντα και θα είναι δύσκολο να επαναληφθούν όσα έκανε. Περάσαμε πολύ χρόνο μαζί στον σύνδεσμο των παικτών θέλοντας να αφήσουμε το άθλημα σε καλύτερη θέση από ό,τι το βρήκαμε. Μπορεί να είχαμε κάποιες φορές διαφορετικές απόψεις, αλλά αυτό είναι λογικό. Δημιουργήσαμε μια ισχυρή φιλία που θα κρατήσει στο χρόνο», πρόσθεσε ο Ισπανός τενίστας. 

«Όχι, δεν ξέρω ακόμη πότε θα είναι αυτό. Είμαι 36 και μισό, ξέρω πως είμαι στο τελευταίο κομμάτι της καριέρας μου, αλλά δεν το σκέφτομαι. Η συγκίνησή μου δεν έχει να κάνει με αυτό, αλλά με την εκτίμηση και τον θαυμασμό στο πρόσωπο του Ρότζερ», ξεκαθάρισε ο Ναδάλ για το αν περνούσε από το μυαλό του εκείνη την στιγμή και η δική του αποχώρηση από το τένις. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή