Τιάφοου: Δεν θα απολογηθώ στον Φέντερερ, εκείνος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη

Τιάφοου: Δεν θα απολογηθώ στον Φέντερερ, εκείνος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη

Ο Φράνσις Τιάφοου εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή για την Team World στο πρόσφατο Laver Cup

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Φράνσις Τιάφοου εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή για την Team World στο πρόσφατο Laver Cup. Ο Αμερικανός μαζί με τον Τζακ Σοκ νίκησαν τους Ναδάλ και Φέντερερ στο διπλό, στον τελευταίο αγώνα του Ελβετού θρύλου στο επαγγελματικό τένις. 

Παράλληλα, με τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά εξασφάλισε τον τίτλο για την ομάδα του. Ο Καναδός βρέθηκε στο επίκεντρο αφού σύμφωνα με τους χρήστες των κοινωνικών δικτυών «χάλασε» τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Ρότζερ Φέντερερ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα του ζητούσε συγνώμη, ο Τιάφοου απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ. «Δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη. Πρέπει να ζητήσει αυτός πρώτα για τα 24 χρόνια που έχει κερδίσει τους πάντες», επεσήμανε ο Αμερικανός τενίστας. 

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογηθώ που κέρδισα τον Φέντερερ. Θέλω να τον δω να του μιλήσω, αλλά όχι να του ζητήσω συγγνώμη. Απλά θα του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου επέτρεψε να ζήσω αυτό το μεγάλο και ιστορικό γεγονός, αλλά και να τον ευχαριστήσω για όσα έκανε στο παιχνίδι. Χαίρομαι που τον γνωρίζω, χαίρομαι που είμαστε φίλοι και συνάδελφοι και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον, αλλά όχι δεν θα ζητήσω συγγνώμη», διευκρίνισε ο Φράνσις Τιάφοου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή