Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοιμάται αγκαλιά με τη ρακέτα που του υπέγραψε ο Φέντερερ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοιμάται αγκαλιά με τη ρακέτα που του υπέγραψε ο Φέντερερ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν από τους τενίστες που βρέθηκαν δίπλα στον Ρότζερ Φέντερερ στον τελευταίο αγώνα του Ελβετού θρύλου του τένις

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν από τους τενίστες που βρέθηκαν δίπλα στον Ρότζερ Φέντερερ στον τελευταίο αγώνα του Ελβετού θρύλου του τένις. Ο Έλληνας τενίστας ήταν στην ομάδα της Ευρώπης στο Laver Cup. 

Μετά τον τελευταίο αγώνα του Φέντερερ στο Laver Cup, στο οποίο ο Ελβετός έπαιξε συμπαίκτης με τον μεγαλύτερό του αντίπαλο, Ράφα Ναδάλ, ο Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του. Ο Φέντερερ του υπέγραψε μία ρακέτα, την οποία ο Στεφ φαίνεται να μην αποχωρίζεται ούτε στον ύπνο του. 

Ο 24χρονος φιναλίστ του Roland Garros το 2021, μίλησε με «θερμά» λόγια για τον Ελβετό. Είχε αναφέρει μάλιστα σε ανάρτησή του στο instagram, ότι ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο λόγος που ξεκίνησε να παίζει τένις. 

«Ήρθε. Είδαμε. Κατέκτησε. Θαυμάσαμε. Σε ευχαριστούμε Ρότζερ Φέντερερ που ανέβασες το άθλημά μας σε έναν απίστευτο βαθμό. Κάνοντας αυτό το άθλημα να φαίνεται τόσο εύκολο, αλλά και πολύπλοκο για να σε μιμηθούμε την ίδια στιγμή. Το στυλ σου, η προσωπικότητά σου, το ταλέντο σου, η φινέτσα σου και το πάθος σου, θα μείνουν για πάντα στο παιχνίδι.

Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά, γιατί είσαι ο λόγος που άρχισα να ασχολούμε με το τένις. Ο λόγος που κάνω backhand με το ένα χέρι. Ο λόγος που ονειρεύτηκα για πρώτη φορά, όταν σε έβλεπα να σηκώνεις το τρόπαιο στο Wimbledon το 2004. 

Για να ‘ομοσπονδιοποιήσεις’ πραγματικά κάποιον, δεν αρκεί να τον εξουσιάζεις, αλλά πρέπει να το κάνεις με στυλ και με ποιότητα. Και αυτό μπορεί να βρεθεί στο λεξικό της υπαίθρου, χάρη σε εσένα. 

Είμαι περήφανος και θα είναι τιμή μου που θα είμαι μέρος του “τελευταίου χορού” σου», είχε σημειώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή