Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Πάρμα

Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Πάρμα

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 3-6, 6-2, 6-3 της Αράντσκα Ρους και προκρίθηκε στην οκτάδα του τουρνουά της Πάρμα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 3-6, 6-2, 6-3 της Αράντσκα Ρους και προκρίθηκε στην οκτάδα του τουρνουά της Πάρμα. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχασε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια περιόρισε τα λάθη και έκανε την ανατροπή. Η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει με τη Βελγίδα Μαρίνα Ζανέφσκα στα προημιτελικά.

Η Μαρία Σάκκαρη ψάχνει βαθμούς προκειμένου να ανέβει στο race και να προκριθεί και φέτος στο WTA Finals που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ.

Η 27χρονη τενίστρια είναι στη δέκατη θέση της σχετικής βαθμολογίας. Σημειώνεται ότι προκρίνονται οι 8 πρώτες αθλήτριες. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δέχθηκε νωρίς μπρέικ στην αναμέτρηση με την Ρους να φτάνει στο 3-0. Η τενίστρια από την Ολλανδία κράτησε στη συνέχεια το σερβίς της και πήρε το πρώτο σετ. 

Η Μαρία Σάκκαρη περιόρισε τα λάθη στο δεύτερο σετ. Η 27χρονη τενίστρια προηγήθηκε με μπρέικ για το 3-1 και στη συνέχεια αντιμετώπισε με επιτυχία το μπρέικ πόιντ της Ρους στο 7ο γκέιμ. Η Σάκκαρη «έσπασε» και πάλι το σερβίς της αντιπάλου της και οδήγησε τον αγώνα σε τρίτο σετ. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 4-1 (ένα μπρέικ) και στη συνέχεια αντιμετώπισε με επιτυχία το μπρέικ πόιντ της Ρους. Η Μαρία Σάκκαρη έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή