Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Κώτσιρας – Αμφίβολος για ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Κώτσιρας – Αμφίβολος για ΠΑΟΚ

Ο αμυντικός του τριφυλλιού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ορθό μηριαίο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Κώτσιρας γυμνάστηκε ατομικά στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο αμυντικός του τριφυλλιού επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη, ωστόσο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ορθό μηριαίο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 

Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2/10, 21:30) στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Superleague

Από εκεί και πέρα, όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν με τον Ένις Τσόκαϊ να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Ο Αλβανός μέσος ανακοινώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες. 

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Η επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στη βάση τους, στο «Γ. Καλαφάτης», σήμανε και την πρώτη προπόνηση του Ένις Τσόκαϊ με το Τριφύλλι. Ο Αλβανός μέσος συμμετείχε στο σύνολο του προγράμματος και ασφαλώς τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Αντίθετα, ο Γιάννης Κώτσιρας αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε άσκηση εναλλαγής παιχνιδιού από άμυνα σε επίθεση, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή