Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση με ανατροπή στην τετράδα του τουρνουά της Πάρμα

Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση με ανατροπή στην τετράδα του τουρνουά της Πάρμα

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 2-6, 6-4, 6-4, της Μαρίνα Ζανέφσκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Πάρμα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 2-6, 6-4, 6-4, της Μαρίνα Ζανέφσκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Πάρμα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχασε το πρώτο σετ αλλά έκανε μεγάλη ανατροπή.

Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η Ντάνκα Κόβινιτς. Η τενίστρια από το Μαυροβούνιο νίκησε στα δύο σετ την Τζάσμιν Παολίνι.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε πίσω με δύο μπρέικ (5-1) αλλά αντιμετώπισε με επιτυχία τα τρία σετ πόιντ της Βελγίδας και κατάφερε να μειώσει. Η τενίστρια που είναι στο Νο.97 του κόσμου έκανε νέο μπρέικ και κατέκτησε το πρώτο σετ με μεγάλη άνεση.

Η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-2 και δύο μπρέικ στο δεύτερο σετ. Η αντίπαλός της κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς της Ελληνίδας ενώ έσωσε και σετ πόιντ της Σάκκαρη στο 9ο γκέιμ. Τελικά, η 27χρονη τενίστρια έκλεισε το σετ στο σερβίς της.

Οι δύο τενίστριες έκαναν από ένα μπρέικ στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. Η Ζανέφκα προηγήθηκε με 3-1 με δεύτερο διαδοχικό μπρέικ αλλά η Σάκκαρη βρήκε απαντήσεις, ισοφάρισε σε 3-3 και στη συνέχεια πήρε το πλεονέκτημα στο 9ο γκέιμ κλείνοντας τον αγώνα στο σερβίς της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή