Superleague, Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0: Πρώτη νίκη για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά

Superleague, Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0: Πρώτη νίκη για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε με 2-0 του ΟΦΗ για την έκτη αγωνιστική της Superleague

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε με 2-0 του ΟΦΗ για την έκτη αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας έφτασε τους 7 βαθμούς. Ο ΟΦΗ, από την άλλη, έμεινε στους 4 βαθμούς.

Οι Κρητικοί είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 8ο λεπτό. Ο Διαμαντής έβγαλε κάθετη πάσα στον Γκερέρο αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 15’ ο Άλβαρες εκτέλεσε φάουλ σε καλή φάση αλλά η άμυνα του ΟΦΗ ήταν σε ετοιμότητα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκαρντάφσκι σούταρε με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στο 19ο λεπτό η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά άνοιξε το σκορ. Ο Μπαρτόλο πάσαρε στον Τιλίκα, εκείνος κατέβασε όμορφα την μπάλα και με τρομερό βολέ νίκησε τον Στέφενς.

Στο 24’ ο Γκαρθία σούταρε δυνατά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 29ο λεπτό ο Ντίκο προσπάθησε να απειλήσει από μακριά αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να βρει χώρους και να απειλήσει ιδιαίτερα.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν δεύτερο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 44’ ο Μπαρτόλο γύρισε την μπάλα και ο Γκαρντάφσκι με πολύ ωραίο τελείωσε έκανε το 2-0 για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Στο 59΄ο Αστέρας είχε νέα καλή στιγμή. Ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκαρντάφσκι αλλά ο Στέφενς έδιωξε εξ επαφής. Στο 62ο λεπτό ο Μπαρτόλο έφυγε μόνος του αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Η ομάδα της Κρήτης απείλησε με σουτ του Μπουζούκη στο 79ο λεπτό και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκερέρο δύο λεπτά αργότερα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλβάρες, Ιγκλέσιας (75΄Βαλιέντε), Μπαρτόλο (75΄Μπερτόλιο) (87΄Ριέρα), Νομίνγκεθ (46΄Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάφσκι (65΄Κρέσπι), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (73΄Τοράρινσον), Μεγιάδο (46΄Τοράλ), Ντιούσε (62΄Στάικος), Περέα, Ντίκο (57΄Μπουζούκης), Γκερέρο, Ντουρμισάι (46΄Μπιφουμά).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή