Superleague, Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Επέστρεψαν στις νίκες οι Πειραιώτες

Superleague, Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Επέστρεψαν στις νίκες οι Πειραιώτες

Δύο γκολ σημείωσε ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρόμητου για την έκτη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε στα τρίποντα μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη.

Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος για τον Μίτσελ στη δεύτερη θητεία του ως προπονητής του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 11 βαθμούς ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στους 8. Για τους νικητές δύο γκολ σημείωσε ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Οι Πειραιώτες είχε την πρώτη στιγμή στον αγώνα στο 5ο λεπτό. Ο Χουάνγκ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Σισέ πήρε την κεφαλιά με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει. Στο 8’ ο Ρομπάιγ έκανε τη σέντρα με τον Τζολάκη να μπλοκάρει. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σισέ πήρε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στο 22ο λεπτό ο Κουέν σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 30’ οι Πειραιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Ρέαμπτσιουκ έβγαλε τη σέντρα, ο Μπακαμπού πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε με το γόνατο.

Ο ίδιος παίκτης είχε νέα μεγάλη φάση στο 34’ όταν μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Σουάρεθ.

Ο Ελ Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Γιαννιώτης νίκησε τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Στο 39’ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του Μασούρα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι μετά από ανατροπή του Μπακαμπού. Ο ίδιος παίκτης έστησε την μπάλα και εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 της ομάδας του Μίτσελ.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φρίτζονσον πήρε την κεφαλιά αλλά ο Τζολάκης έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά. Στο 55’ ο Μπακαμπού πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Βρουσάι αλλά η μπάλα κατέληξε πλάγιο άουτ.

Η ομάδα του Περιστερίου προσπαθούσε να βγει μπροστά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 68’ ο Βαλμπουενά έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μπακαμπού που πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.  

Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Ο Ατρόμητος απείλησε στο 86’ με εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ που πέρασε πάνω από την εστία του Τζολάκη.

Στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ. Ο Γκάρι Ροντρίγκεζ βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο Χατζηισαΐας έδιωξε με το γόνατο πάνω στη γραμμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή