Superleague, Βόλος – Άρης 2-0: Νίκη στο ρελαντί

Superleague, Βόλος – Άρης 2-0: Νίκη στο ρελαντί

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 2-0 του Άρη για την έκτη αγωνιστική της Superleague

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 2-0 του Άρη για την έκτη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έφτασε τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στους 11 βαθμούς.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά το 2-1 επί του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έμεινε στους 10 βαθμούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 5’ με τον Νταμπό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία μεγάλη ευκαιρία στο 11ο λεπτό αλλά ο Ντιόπ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 13’ ο Βόλος έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντέλετιτς βρήκε από αριστερά τον Οζέγκοβιτς που πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 19’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Τσοκάνη αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Άρη, η μπάλα έφτασε στον Ντέλετιτς που σκόραρε με κοντινή κεφαλιά.

Ο Βόλος κέρδισε πέναλτι τρία λεπτά αργότερα μετά από ανατροπή του Οζέγκοβιτς. Ο Μπαριέντος έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και νίκησε τον Κουέστα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα με τον Άρη να μην μπορεί να αντιδράσει.

Ο Βόλος βρήκε τρίτο γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στο 55’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα του Άλχο.

Στο 57ο λεπτό ο Πάλμα εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μανσίνι εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ με τον Κλέιμαν να στερεί το γκολ από τον ποδοσφαιριστή του Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Στο 82’ ο Εμπακατά σούταρε από πλάγια θέση αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ουές, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Ντέλετιτς (Πίρινεν 70′), Μεζκίδα (Ματίγια 64′), Οζέγκοβιτς (Kούτσιας 86′).

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πέερσμαν (Ενκουλού 46′), Μαζικού, Ντιόπ (Γκαρσία 46′), Νταμπό (Γκρέι 68′), Ιτούρμπε (Καμάτσο 79′), Μαντσίνι, Γκαρθία, Πάλμα (Ζερβίνιο 74′).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή