Superleague, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2: Διπλό με ανατροπή για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς

Superleague, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2: Διπλό με ανατροπή για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στο μεγάλο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής της Superleague

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στο μεγάλο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής της Superleague. Το τριφύλλι μετράει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 18 βαθμούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με τον Ολιβέιρα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Αϊτόρ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να πιέσει από το ξεκίνημα. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έγινε από τον Παναθηναϊκό στο 12ο λεπτό. Μετά από ωραία μπαλιά του Τσέριν, ο Αϊτόρ μπήκε στην περιοχή και σούταρε από αριστερά αλλά ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ είχε καλή στιγμή στο 14’ με τον Ντάντας και τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο 18ο λεπτό μετά από ωραία πάσα του Αουγκούστο.

Στο 27’ ο Σπόραρ έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα αλλά ο Νάσμπεργκ απομάκρυνε την μπάλα. Στο 32ο λεπτό ο Νάρεϊ σούταρε από μακρινή απόσταση και ο Μπρινιόλι απέκρουσε με ευκολία. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Πέρεθ και τον Μάγκνουσον.

Στο 37’ η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε μία καλή στιγμή. Ο Σπόραρ σούταρε, αντί να πασάρει στον επερχόμενο Αϊτόρ, με τον Κοτάρσκι να μπλοκάρει. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κούρτιτς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 51ο λεπτό. Ο Αϊτόρ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, πέρασε τον Κοτάρσκι και σκόραρε σε κενή εστία.

Στο 54ο λεπτό ο Ντάντας σούταρε έξω από την περιοχή με την προσπάθειά του να καταλήγει δίπλα από την εστία του Μπρινιόλι.

Στο 63’ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αουγκούστο να αστοχεί μέσα από την περιοχή. Στο 69’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χτύπημα του Κοτάρσκι στον Σπόραρ, με τον Αυστριακό διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση με τη βοήθεια του VAR.

Ο Αϊτόρ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για την ανατροπή (1-2) του Παναθηναϊκού. Στο 83’ ο Ελ Καντουρί κέρδισε την μπάλα μετά από λάθος του Σέκενφελντ αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και ο Μπρινιόλι μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Στο 90’ ο Κωνσταντέλιας κέρδισε αρχικά πέναλτι μετά από ανατροπή από τον Μάγκνουσον μέσα στην περιοχή. Στη συνέχεια ο διαιτητής πήρε την απόφαση πίσω αφού συμβουλεύθηκε το VAR. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθούσε να απειλήσει με γεμίσματα. Ο Νάρεϊ σούταρε λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την προσπάθειά του να καταλήγει άουτ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (75′ Κωνσταντέλιας), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια (76′ Τσαούσης), Ντάντας (76′ Ελ Καντουρί), Κούρτιτς (75′ Γκορντεζιάνι), Νάρεϊ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (58′ Μπίσεσβαρ).

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρ (90′ Γκάνεα), Αϊτόρ (90+4′ Σάρλια), Σπόραρ (86′ Ιωαννίδης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT